Yoga in Salt Room - Salt Room

Yoga in Salt Room 

 

Wil jij naast sterk en flexibel worden ook meer lucht, meer energie, een betere concentratie en meer levensenergie ervaren? Dan is Salty Vinyasa Yoga iets voor jou,

 

Tijdens yogales bij Salt Room adem je schone lucht met microdeeltjes zout in. Het zout helpt om de luchtwegen zo vrij mogelijk te houden zodat je optimaal kan ademen. Met een optimale longcapaciteit transporteer je meer zuurstof naar je cellen wat het uithoudingsvermogen bevordert en je immuunsysteem een boost geeft.

 

Reserveren kan via het menu rechts op de pagina. Kosten:  € 15 losse les – € 47,50 5-rittenkaart

 

 

 

Salty Vinyasa

In deze les vinyasa yogales word je gedurende een uur door een serie aan ritmische actieve houdingen geleidt met extra aandacht voor de ademhaling en afsluitend een meditatie. Je werkt aan spierversterking, stretchen, balans en concentratievermogen en het optimaliseren van je ademhaling.

 

Je yogamat ligt op de vloer waar 1.500 KG zout ligt en er is een constante toevoer van schone zoute lucht. Naast de voordelen voor de ademhaling bevordert het zout ook de negatief geladen deeltjes in de lucht, ionen genoemd. Relatief veel negatieve ionen worden ook in de berglucht en zeelucht aangetroffen, maar helaas weinig in de stad. Wetenschappers weten al heel lang dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect op de mens heeft, zowel fysiek als mentaal. Er is een duidelijke toename van de weerstand, een verbetering van het concentratievermogen en een toename van de levensvreugde.

 

Geschikt voor alle niveaus.