Halotherapie voor kinderen // Salt Room Amsterdam

Halotherapie voor kinderen

Zouttherapie is een medicatievrije behandeling, 100% natuurlijk en veilig. Deze therapie is geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten. Wij bieden Halotherapie aan baby’s vanaf 6 maanden oud.

 

 

Bij welke klachten werkt Halotherapie?

Halotherapie, oftewel zouttherapie heeft een zuiverend effect op luchtwegen en huid. Halotherapie helpt onder andere bij allergieën, hooikoorts, benauwdheid (bijvoorbeeld door astma), verkoudheid, huidproblemen  als psoriasis en eczeem.

Halotherapie laat jouw kind beter en vrijer ademhalen, verbetert de gezondheid, nachtrust, conditie van de huid en het immuunsyteem. Halotherapie behandelingen brengen niet alleen verlichting van de klachten, maar werken ook preventief bij regelmatig bezoek.

 

Hoe werkt Halotherapie?

Met behulp van moderne technologie wordt in onze zoutruimte een uniek microklimaat gecreëerd, dat bestaat uit schone, gefilterde lucht, gevuld met microdeeltjes zout. In combinatie met  de juiste temperatuur en luchtvochtigheid de ideale omstandigheden om de gezondheid van jouw kind te verbeteren.

 

In de zoutruimte is er plek om lekker te zitten of te liggen, maar ook om te spelen. Er is speelgoed aanwezig en een internetverbinding. Als ouder of begeleider kun je dichtbij je kind blijven.

 

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er speciale tarieven, ouders of begeleiders gaan gratis mee*. Een behandeling voor kinderen duurt 30 minuten. Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn er speciale kinderbehandelingen voor kinderen tot 12 jaar. Op andere dagen is het in overleg ook mogelijk te komen met een kind. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

 

*Per kind of meer kinderen mag er 1 ouder mee naar binnen, alleen bij uitzondering (2 baby’s bijvoorbeeld) mag er een extra ouder mee naar binnen.

 

Speciaal voor kinderen: maandagochtend, woensdagmiddag en zaterdagochtend.

 

Meer over tarieven voor kinderen