Voor wie is Halotherapie - Salt Room

Voor wie is Halotherapie

Wij houden ons aan de gestelde regels door de overheid: blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten of verhoging hebt. Lees hier verdere maatregelen in verband met het coronavirus. 

 

Zouttherapie oftewel Halotherapie is geschikt voor iedereen ouder dan zes maanden. Dus ook voor baby’s. De therapie biedt ondersteuning bij deze klachten:

COPD

Hooikoorts en allergieën

Astma

Bijholte ontsteking (cronisch en acuut)

Chronische verkoudheid

Ex-rokers/rokershoest

Hoesten

Oorklachten

Eczeem

Psoriasis

Acne

Cystic Fibrosis (taaislijmziekte)

 

Psychische en mentale voordelen

Wetenschappers weten al heel lang dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect op de mens heeft, zowel fysiek als mentaal. Er is een duidelijke toename van de weerstand, een verbetering van het concentratievermogen en een toename van de levensvreugde.

 

Een boost voor het immuunsysteem

Naast de gezondheidsvoordelen voor bovengenoemde heeft halotherapie gunstige invloed op concentratie zuurstof in het bloed, waardoor de organen beter functioneren en de celstofwisseling verbeterd. Het zout helpt ook om de luchtwegen te zuiveren en weerstand van de huid te bevorderen. De doorbloeding van de huid neemt toe en allergische reacties nemen af.

 

 

Halotherapie is zeer geschikt voor kinderen met luchtweg- en huidproblemen.

Halotherapie voor kinderen

 

 

Halotherapie verbetert de longfunctie en ademhaling. Voor sporters betekent dit betere resultaten en een sneller herstel.

Halotherapie voor sporters

 

Lees hier over de verschillende ervaringen van bezoekers van Salt Room

 

Gezondheidsvoordelen Halotherapie

 

Reserveer een eerste sessie