Over Salt Room - Salt Room

 

 

Salt Room is de eerste zoutkamer van Amsterdam.

Salt Room is opgericht door Joost en Marieke Wijma, broer en zus.

“Sinds onze kindertijd hebben wij last gehad van chronische verkoudheid, bijholteontsteking en benauwdheid. Het zit in de familie. Halotherapie was een enorme ontdekking voor ons. Zouttherapie heeft onze klachten effectief bestreden en voor een groot deel zelfs helemaal doen verdwijnen. Vanuit die overtuiging en ons enthousiasme hebben wij Salt Room Amsterdam opgericht.”

Nieuwsgierig naar wat Halotherapie voor jou kan betekenen? Boek hier de eerste sessie gratis en helemaal vrijblijvend.

 

 

Salt Room in de media

 

 

Je eerste sessie reserveren

 

 

 

Joost Wijma

“Al mijn hele leven heb ik last van allergieën en bijholteontstekingen. De reguliere geneeskunde heeft mij nooit acceptabele en werkende oplossingen kunnen bieden. Ik ben blijven zoeken naar manieren om mijn klachten te verminderen. Halotherapie heeft mij van de meeste kwalen helemaal afgeholpen. Ik gebruikte voorheen altijd sprays, inhalators en heftige medicijnen. Die zijn gelukkig nu verleden tijd. Het enige wat ik nog hoef te doen, is elke week een uurtje in de zoutkamer. Het heeft mijn leven veranderd. Ik weet dat honderdduizenden mensen dezelfde hardnekkige problemen hebben als ik altijd had. Die mensen breng ik graag in aanraking met deze mooie therapie. Ik gun iedereen dit positieve gevoel.”

 

 

Marieke Wijma

“Tot voor kort was ik chronisch verkouden. Altijd een verstopte neus. Hierdoor sliep ik slecht en was ik vaak afhankelijk van sprays en medicijnen. Ik ben twee keer geopereerd aan mijn bijholtes, helaas zonder succes. Een paar jaar geleden ben ik door mijn broer Joost in aanraking gekomen met Halotherapie, een openbaring. Inmiddels is deze behandeling niet meer weg te denken uit mijn wekelijkse routine. Ik ben niet meer chronisch verkouden, en als ik het ben duurt hij korter en is veel minder heftig. Halotherapie heeft mij letterlijk en figuurlijk opgelucht.”

 

 

Kijk binnen en neem een virtuele rondleiding