Maatregelen Salt Room rondom het coronavirus - Salt Room

Maatregelen Salt Room rondom het coronavirus

Salt Room is gewoon open. Naast een veilige plek om te onthaasten en even af te kunnen zonderen van de buitenwereld bieden wij natuurlijk halotherapie aan. Een therapie met als doel uw gezondheid te verbeteren en immuunsysteem te versterken. Een gezonde slijmvliesbarrière is belangrijk voor het immuunsysteem en het hele lichaam. Het inademen van microdeeltjes zout versterkt het slijmvlies dat doorloopt tot diep in de longen en bronchiën. Dit stimuleert de werking van de afweercellen en trilharen.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen om u een zo veilig mogelijk gevoel te geven over uw bezoek aan onze zoutkamer;

 

Onze zoutkamer is een veilige en hygiënische ruimte met veel privacy. Per uur wordt er ruim 200m3 verse, schone, zoute lucht aangevoerd en afgevoerd. Dat is veel meer dan in een kantoor, schoolgebouw, restaurant of bus. Door de verse luchtcirculatie bewegen de zoutdeeltjes zich continue door de ruimte. Samen met de juiste luchtvochtigheid en temperatuur vormt dit een uniek en gezond microklimaat.

Mocht u om welke reden dan ook, de afspraak willen annuleren, dan kan respecteren we dat. Doet u dit alstublieft zo snel mogelijk via de link in de afspraakbevestiging of via de mail/telefoon. We brengen geen kosten in rekening. Loopt de geldigheid van uw rittenkaart ten einde, stuur dan voor 1 juni een mail aan info@saltroom.nl. We zullen de kaart voor u verlengen*.

Wij zijn er voor u.

 

Huur de zoutkamer voor een privé behandeling met het gezin

 

De zoutkamer is DE ideale plek om met jouw familie of gezin aan de gezondheid te werken en samen te ontspannen. In plaats van een bezoekje aan het speelparadijs, theater of zwembad, breng je een uur door in onze zoutkamer. Terwijl de kinderen spelen in het zout kunnen de ouders ontspannen in de comfortabele ligstoelen. De ruimte biedt plek voor 7 personen en in daluren kunt u de ruimte al afhuren voor € 100,- per uur. Neem telefonisch contact met ons op (020 7869808) voor het maken van een afspraak.

 

     

 

 

boek nu een behandeling

 

*Verlengen rittenkaarten ivm Corona.

Ondanks dat wij tijdens Corona open waren en de mogelijkheid boden voor privé sessies hebben we begrip voor klanten die niet naar Salt Room zijn gekomen voor een behandeling. Mocht het zo zijn dat je hierdoor nog ritten over hebt op de rittenkaart en mocht die rittenkaart aflopen tussen 20 maart 2020 en 1 juni 2020 stuur ons dan vóór 1 juni 2020 een mail op info@saltroom.nl. We kunnen de kaart voor u verlengen. De standaard is:

 

In speciale gevallen zullen we een maatwerk oplossing bedenken samen met u. Mail of bel ons daarover.