Klankbad - Salt Room

Een klankbad in de zoutkamer van Salt Room

Ruim een uur heerlijk ontspannen met het bijzondere geluid van verschillende Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten in een bijzondere ruimte: een zoutkamer. Je ligt comfortabel op een matje op een dikke laag zout en hoeft niets anders te doen dan je mee te laten voeren op de bijzondere klanken.

 

Reserveren kan middels de kalender rechts op de pagina. U klikt op het tijdstip onderaan de kalender gaat zo naar de volgende stap in het systeem. De bevestigingsmail is uw entree bewijsje.

 

Het eerstvolgende klankbad vindt plaats op:

zondag 8 maart om 16.00 uur UITVERKOCHT

zondag 8 maart 17.45 uur NOG PLEKKEN BESCHIKBAAR

 

In de Zoutkamer….

Tijdens dit klankbad  adem adem je schone lucht met dezelfde kwaliteiten als de lucht die je tijdens een boswandeling inademt of aan het strand. Dat komt omdat in de lucht in de zoutkamer veel negatief geladen deeltjes, ionen genoemd, bevat. Wetenschappers weten al heel lang dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect op de mens heeft, zowel fysiek als mentaal. Er is een duidelijke toename van de weerstand, een verbetering van het concentratievermogen, een toename van de levensvreugde en men kan makkelijker ontspannen.

 

Wat doet klank….

Klank is niet alleen geluid wat je hoort met je oren,  maar klank kun je met je gehele lichaam waarnemen.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70 % uit water. In water transporteren trillingen en vibraties sneller (wel vier maal zo snel) dan in de lucht. Daardoor hebben de verschillende klanken direct toegang tot ons fysiek. Dit kan je ervaren op verschillende niveaus. Zo kunnen klanken zorgen voor een goede ondersteuning om het lichaam in harmonie te brengen en te ontspannen. Tijdens een klankbad hoef je niets te doen dan alleen maar liggen op een mat en jezelf over te geven aan wat je hoort en voelt.

 

Asameé Szczupak

Foto Asamee

 

Asamee heeft een praktijk voor klanktherapie in Den Haag en zal en geeft al jaren klankbaden met haar prachtige collectie aan klankschalen, koshi chimes, gongs en andere instrumenten.

Ze neemt je ruim een uur lang mee op een bijzonder reis door je lichaam met klank en trilling.

Praktische informatie: