Halo-Nidra - Salt Room

Een zoute slaap @ Salt Room

Wat is Halo-Nidra? Tijdens een Halo – Nidra sessie geniet je van de helende werking van halotherapie terwijl je een bijzonder geleide meditatie ondergaat. Nidra is een ontspanningstechniek die gelijk staat aan 3 uur slaap. Liggend in een relaxte stoel volg je de stem van de docente die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven en bereik je een trance-staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam nemen af en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Het klimaat van de zoutkamer versterkt deze effecten, ademen en ontspannen gaan makkelijker.  Halo-Nidra is geschikt voor iedereen, geen ervaring vereist.

 

De eerst volgende Halo-Nidra sessie vindt plaats op:

Woensdag 15 juli om 18.45 uur.

 

Reserveren kan middels een mail aan: Info@saltroom.nl 

Kosten: €22,50 per persoon.

 

In de Zoutkamer….

Tijdens deze sessie adem je schone lucht met dezelfde kwaliteiten als de lucht die je tijdens een boswandeling inademt of aan het strand. Dat komt omdat in de lucht in de zoutkamer veel negatief geladen deeltjes, ionen genoemd, bevat. Wetenschappers weten al heel lang dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect op de mens heeft, zowel fysiek als mentaal. Er is een duidelijke toename van de weerstand, een verbetering van het concentratievermogen, een toename van de levensvreugde en men kan makkelijker ontspannen.

 

Fleur van Zonneveld meditatie- & yogadocente

Vanuit een achtergrond als danseres is Fleur altijd gefascineerd geweest door het lichaam. Vandaaruit daar ontstond ook haar eerste interesse in yoga. Hoe meer ze erin dook hoe meer ze erachter kwam dat het misschien wel helemaal niet om dat lichaam gaat bij yoga.

Voor Fleur is meditatie en yoga een manier om op avontuur te gaan met jezelf, naar jezelf, in jezelf. Elke dag weer.

Ze werd opgeleid en geïnspireerd in Nederland en India door o.a. Tonny Goes, Julie Martin, Emile Wendell, Gӧsta van Dam, Patrick Vermeulen, Ana Forrest, Katchie Ananda en Kamini Desai. En studeert momenteel verder tot yogatherapeut. De kracht van meer ontspannende vormen van yoga is terug te vinden in haar restorative en yoga nidra lessen.

 

“Yoga is een manier om op onderzoek te gaan. Om terug te keren bij jezelf. In elke les creёer ik een ruimte waarin je op avontuur kunt gaan met en naar jezelf, en bouwen we een brug naar het leven van alle dag. Zodat je vanuit jou ervaring van yoga, het leven bewuster en met aandacht kan beleven.”

Voor meer informatie over Fleur, haar lessen en haar workshops verwijzen we jou door naar haar website.

 

 

Praktische informatie: